Despre noi

Cine suntem?

Infiintat in 2011, iCredit este unul dintre jucătorii de top de pe piața financiară nebancară din România, avand in prezent 100 de sedii si peste 1400 de angajati. iCredit este o institutie financiara non-bancara si face parte din Management Financial Group (MFG), o corporație care unește principalii furnizori de servicii nebancare din Europa Centrală și de Est.

MFG gestionează un portofoliu bogat de modele de afaceri, de succes, în domeniul creditelor de consum, împrumuturilor pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, carduri de credit, digital business și alte produse și servicii financiare alternative.

Peste 6500 de angajați și asociați, prezenți în aproximativ 300  de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia și Macedonia, au grijă de clienții noștri. iCredit beneficiaza de experienta de peste 10 ani a MFG si ofera servicii financiare pentru mai mult de 50.000 de clienti. Serviciul de creditare oferit este simplu, convenabil, corect și transparent.

Ce oferim?

Pentru ca intelegem situațiile în care ai nevoie de bani rapid și simplu, echipa iCredit își propune să devină prietenul la care poți apela cu încredere și cu certitudinea că vei găsi aici o rezolvare promptă și convenabilă pentru problemele tale financiare.

Astfel, pe lângă produsul nostru principal iCredit, am dezvoltat servicii financiare personalizate precum iCredit Pensionar, iCredit Bilunar si iPLUS. 

Echipa noastra de peste 1400 de consultanti de credit analizeaza fiecare solicitare cu atenție, pentru a oferi fiecărui client consultanță specializată și educație financiară gratuită. Astfel, toți cei care folosesc serviciile noastre beneficiază de cele mai simple, rapide și convenabile soluții financiare, perfect adaptate nevoilor și specificului lor.

Ce ne diferențiază?

Prețuim comunicarea și interacțiunea directă, întrucât acestea ne permit să înțelegem cât mai bine dorințele și problemele clienților noștri. Astfel, consultanții iCredit mențin o relație directă și constantă cu clienții pentru a le putea oferi cele mai avantajoase soluții.

Părerile exprimate ale clienților noștri ne-au permis să le înțelegem mai bine nevoile și să dezvoltăm produse adaptate.


Care sunt prioritățile noastre?

Principala noastra prioritate este să protejăm interesele clienților noștri și să le oferim produse adaptate nevoilor lor. Acesta este, de altfel, motivul pentru care mulţi clienţi revin la serviciile noastre! Ei recunosc valoarea serviciului nostru de creditare la domiciliu și ar recomanda iCredit unui prieten, ceea ce inseamnă mult pentru noi!